Verzenden & retourneren

Levering & Levertijd

Zoals je van een moderne webwinkel kunt verwachten, versturen wij uw bestelling nog dezelfde werkdag. Voorwaarde is dat uw bestelling en betaling voor 16:00 uur binnen zijn en dat de bestelling in Nederland of België geleverd moet worden. Voor alle artikelen die op voorraad zijn, geldt: op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag bezorgd. Bestelt u na 16:00 uur of in het weekend, dan wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd.

Gratis verzending in Nederland en België

Voor bestellingen naar adressen in Nederland en België brengen we geen verzendkosten in rekening. Het maakt daarbij niet uit hoe zwaar het pakketje is. De verzendkosten zijn voor onze rekening.

Verzendkosten buiten Nederland en België

Woont u buiten Nederland of België en wilt u graag bij ToolR Equipment bestellen? Dan raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice voor het juiste advies.

Van Galen Logistiek:

Wij versturen je bestelling via vervoerder Van Galen Logistiek/Transmission. De bezorgers van Van Galen Logistiek/Transmission komen 1 keer bij u langs. Bent u niet thuis, dan vindt u een briefje in de brievenbus met contactgegevens om een afspraak te maken voor bezorging.

Van Galen Logistiek/Transmission stuurt u op de dag van uw bestelling een e-mail met de geschatte levertijd (tijdsbestek van 2 uur). Hiervoor gebruiken zij het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling. Tevens zullen zijn een sms sturen als ze onderweg zijn. Gaarne uw mobile telefoon nummer achterlaten bij uw bestelling.

De bezorgers van Van Galen Logistiek/Transmission werken op maandag t/m vrijdag.

Heeft u speciale wensen?

o    Wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren wordt bezorgd?

o    Wilt u een bezorg dag aangeven bij uw bestelling?

o    Heeft u een ander verzoek?

 

Geef het a.u.b. aan in het opmerkingenveld op de bestelpagina.

Retour sturen van een product

Is er iets mis met uw product of voldoet het niet aan uw wensen? Dan mag u het altijd gratis retour sturen. We willen graag tevreden klanten en zullen alles aan doen binnen onze mogelijkheden omdat te realiseren.

Wanneer mag u een product terugsturen?

·         Binnen 14 dagen na levering.

·         Als u niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

·         Het artikel niet gebruikt is.

 

 

14 dagen zichttermijn

Binnen deze 14 dagen mag u zonder opgaaf van redenen uw bestelling herroepen en gratis retour sturen. Dit houdt in dat u aan ons meedeelt dat u afziet van de koop middels het retourformulier, telefoon of e-mail. Nadat u deze mededeling heeft gedaan, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product of de producten terug te sturen. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren.

Nadat wij uw mededeling om te herroepen hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (meestal binnen 5 werkdagen) terug. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Hoe werkt retourneren?

Om te beginnen verzoeken om een Email naar [email protected] te sturen, met daarin de wens om een artikel(en) retour te sturen. Als we uw retour aanmelding ontvangen hebben, sturen we u een retour nummer en instructies om uw producten gratis terug te sturen. Het is noodzakelijk als u het product in de originele verpakking terugstuurt. Als u zelf het artikel retour stuurt, zonder een retour nummer van ToolR Equipment, dan worden de kosten voor het retour sturen niet vergoed.

 

Aankoopbedrag terugstorten

Uw aankoopbedrag storten we zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

U heeft uw product langer dan 30 dagen en bent toch niet tevreden

Daar komen we samen wel uit. Neem a.u.b. contact met ons op en we bekijken of we een oplossing voor u hebben.

 

Uw product is defect, en nu?

Als uw product defect is verzoeken we u om een email te sturen, waarna we u een retour nummer sturen om het defecte product terug te sturen. Wanneer het defecte product bij ons is ontvangen, wordt er door een monteur gecontroleerd en gerepareerd. Wanneer na controle door de monteur blijkt dat het product niet te repareren is, wordt er uiteraard een vervangend product naar u terug gestuurd. U heeft in de meeste gevallen een gerepareerd of vervangend product binnen 5 werkdagen alweer terug!

 

Na 30 dagen toch een defect?

Neem dan contact op en we komen samen tot een oplossing (kijken naar de mogelijkheden).

Heeft u nog vragen?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen.

We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op nummer +31621677780 of via e-mail: [email protected]