Over ons

ToolR Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van topkwaliteit gereedschapswagens, topkisten en handgereedschap. Naast de kwaliteit, besteden we ook veel aandacht aan het design en de inrichting van de gereedschapswagens. Iedereen werkt op zijn eigen manier, en daarom vinden wij het belangrijk dat je een gereedschapswagen zelf kunt samenstellen. Waar andere aanbieders beperkte keuzevrijheid bieden, kun je een ToolR Equipment topkist of gereedschapswagen volledig naar wens configureren.

Met ToolR Equipment wordt gereedschap meer dan een noodzakelijk hulpmiddel – onze producten zijn een waardevolle toevoeging voor je werk of hobby. Want zeg nou zelf, een mooie gereedschapskist daar word je toch blij van? Wij in ieder geval wel.

                                                                               

Ervaring in het vakgebied én als eindgebruiker

In het weekend zijn we op racecircuits in heel Europa te vinden, dat is wel te zien aan de foto’s op onze website. Natuurlijk gaat er dan altijd een gereedschapswagen mee. Een standaarduitrusting, vaak rood of zwart, met een basic design. Dat moet anders kunnen, toch? ToolR is ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte om een gereedschapswagen zelf samen te kunnen stellen.

Dankzij ervaring in het vakgebied én jarenlange ervaring als eindgebruiker weten we als geen ander waar goed gereedschap aan voldoet. En waar het bij andere aanbieders aan ontbreekt. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de wereld van gereedschap nemen we met de oprichting van ToolR Equipment het heft in eigen handen.

Op basis van onze ervaringen en die van andere eindgebruikers hebben we de gereedschapswagens ontworpen en het assortiment samengesteld. Het resultaat is een goede mix van producten die aansluit op de behoeften van de verschillende gebruikers. ToolR Equipment biedt op dit moment onder andere keuzevrijheid in het aantal laden en de kleur van de gereedschapswagen of kist. De volgende stappen zijn keuzevrijheid voor de foam inlay per lade en de mogelijkheid om bijpassend gereedschap te bestellen.

Topkwaliteit en service

Naast het leveren van topkwaliteit hechten wij ook veel waarde aan snelle levering, eerlijke prijzen en goede afhandeling van je bestelling. Alle producten worden uit voorraad geleverd, waardoor we je bestelling altijd direct kunnen verzenden. Onze logistiek partner zorgt ervoor dat je bestelling op de afgesproken tijd wordt bezorgd.

Heb je een vraag over onze producten, een bestelling of iets anders? Neem gerust contact met ons op. We staan je te woord bij vragen en denken graag met je mee over de beste samenstelling van een gereedschapswagen.