Gereedschapswagen + topkist L - 10 laden

€798,00 €749,00
Artikelcode GL3506L-GL3504L-BLK-OR
✓ Gereedschapswagen + topkist maat L ✓ 10 laden✓ Verkrijgbaar in oranje, rood, groen en blauw
✓ Afmetingen 94 x 46 x 153 cm
✓ Zelf vergrendelende laden
✓ Gratis Verzending
In winkelwagen
Laden 10
Afmetingen wagen 94 x 46 x 103 cm
Afmetingen topkist 94 x 46 x 50 cm
Cilinderslot ja
Handvaten ja
Rem ja
Zwenkwielen ja
Incl. gereedschap Nee
Garantie 2 jaar
Kleur oranje, rood, groen of blauw
Hoogte laden 7 x 8 cm, 1 x 12,5 cm, 2 x 16 cm

Deze combo bestaat uit de gereedschapswagen L met 6 laden en de topkist L met 4 laden.

Ter bescherming van het gereedschap zijn de laden en opbergvakken bekleed met rubberen matten. De bovenklep van de kist is voorzien van gasveren om ervoor te zorgen dat deze niet dichtvalt. Wanneer de bovenklep gesloten is zijn de laden van de kist vergrendeld. Met het cilinderslot kun je de gehele kist afsluiten. Ook de gereedschapswagen kun je afsluiten met een cilinderslot.

Alle laden zijn 100% uittrekbaar, zodat de inhoud altijd goed bereikbaar is. Dankzij de handvaten til je de topkist eenvoudig van de gereedschapswagen af. De gereedschapswagen is uitgerust met 4 zwenkwielen en handvaten aan de zijkant. De twee zwenkwielen zijn voorzien van een rem.

De wagen en topkist zijn afgewerkt met mat zwarte poedercoating en gekleurde hoeken van gehard plastic. De combo is standaard afgewerkt in oranje. Kies je voor een andere kleur, dan worden de hoeken los meegeleverd. Deze kun je met onze handleiding eenvoudig zelf verwisselen.

Zoek je een ander formaat of aantal laden? Onze gereedschapswagens en topkisten zijn in verschillende maten en varianten leverbaar. Bekijk het assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

Let op: de gereedschapswagen en kist worden exclusief inhoud geleverd