Gereedschapskist XL / XXL - 8 laden

€679,00 €586,00
Artikelcode GL3508XL-BLK-OR
✓ Gereedschapskist XL / XXL met 8 laden
✓ Verkrijgbaar in oranje, rood, groen en blauw
✓ Ook te gebruiken als losse gereedschapskist
✓ Afmetingen 136 x 46 x 50 cm
✓ Zelf vergrendelende laden
✓ Gratis Verzending
✓ Showroom in Almere
Toevoegen aan winkelwagen
Laden 8
Afmeting laden 52 X 41 CM
Hoogte laden 8 cm
Afmetingen topkist 136 x 46 x 50 cm
Cilinderslot Ja
Handvaten Ja
Incl. gereedschap Nee
Garantie 2 jaar
Kleur oranje, rood, groen of blauw

De gereedschapskistXL / XXL is uitgerust met 8 laden van 8 cm hoog. Onder de bovenklep kunnen ook nog spullen opgeborgen worden. Ter bescherming van het gereedschap en de kist zijn het bovenste vak en de laden bekleed met rubberen matten. Verder is de bovenklep voorzien van gasveren om ervoor te zorgen dat deze niet dichtvalt. Wanneer de bovenklep gesloten is zijn de laden vergrendeld. Met het cilinderslot kun je de gehele kist afsluiten.

De laden zijn 100% uittrekbaar, zodat de inhoud altijd goed bereikbaar is. Dankzij de handvaten aan de zijkant til je de gereedschapskist eenvoudig van de gereedschapswagen af. Handig als je de kist (tijdelijk) op een andere plek wilt neerzetten. De gereedschapskist kan ook als losse gereedschapskist gebruikt worden.

De gereedschapskist is afgewerkt met mat zwarte poedercoating en gekleurde hoeken van gehard plastic. De kist is standaard afgewerkt in oranje. Kies je voor een andere kleur, dan worden de hoeken los meegeleverd. Deze kun je met onze handleiding eenvoudig zelf verwisselen.

Zoek je een ander formaat of aantal laden? Onze gereedschapswagens en topkisten zijn in verschillende maten en varianten leverbaar. Bekijk het assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.


Let op
: de kist wordt exclusief inhoud geleverd